PROFILI I KOMPANISË

Roboti TPA

Kontrolli i lëvizjes TPA u themelua në tetor 2016, i lidhur me Jiujun Group, me një investim total prej 300 milion juanë, me seli në Shanghai, Kinë, me tre qendra R&D në Shangai, Shenzhen dhe Suzhou, dhe dy baza prodhuese në Kinën Lindore dhe Kinën Jugore. ;Sipërfaqja totale e prodhimit është më shumë se 20,000 metra katrorë, me më shumë se 300 punonjës dhe afro 200 pajisje përpunimi të llojeve të ndryshme.Marka tregtare TPA do të thotë Transfer Passion dhe Active, kontrolli i lëvizjes TPA do të përpiqet gjithmonë përpara me moral të lartë në treg. Kontrolli i lëvizjes TPA është një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjet, pas shitjes dhe shërbimit, ne janë një ndërmarrje private teknologjike në provincën Jiangsu, specializim të nivelit provincial të Jiangsu dhe specializim Kunshan.

kompani robotësh tpa
TPA VR PANORAMA
qendër përpunimi cnc
aktivizues linear

SNEC 2023 PV POWER EXPO

Roboti TPA

Nga data 24 deri më 26 maj, Konferenca dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Fotovoltaikeve Diellore dhe e Energjisë së Zgjuar (Shanghai) e 16-të (2023) u mbajt madhështore në Qendrën e Ekspozitës së Re Ndërkombëtare të Shangait (në tekstin e mëtejmë: SNEC Shanghai Photovoltaic Exhibition).Ekspozita Fotovoltaike SNEC e Shangait e këtij viti mbulon një sipërfaqe prej 270,000 metrash katrorë, duke tërhequr më shumë se 3,100 kompani nga 95 vende dhe rajone nga e gjithë bota për të marrë pjesë në ekspozitë, me një trafik mesatar ditor prej 500,000 njerëz.

SNEC 2023 PV POWER EXPO
SNEC 2023 PV POWER EXPO_2
2021 Productronica China Expo
2018 Productronica China Expo

Karakteristikat e aktivizuesit linear të rripit të kohës dhe aplikimet industriale

Roboti TPA

Aktivizuesi linear i rripit të kohës është një pajisje lëvizjeje lineare e përbërë nga udhëzues linear, rripi i kohës me profil nxjerrje alumini të lidhur me motorin, aktivizuesi linear i rripit të kohës mund të arrijë shpejtësi të lartë, lëvizje të qetë dhe të saktë, në fakt, teknologjia e aktivizuesit linear të rripit të kohës ofron një gamë të gjerë të funksioneve.Shtytja, shpejtësia, nxitimi, saktësia e pozicionimit dhe përsëritshmëria.Aktivizuesi linear i rripit të kohës me nofulla mekanike dhe nofulla ajri mund të kryejë lëvizje të ndryshme.

HCB65S
HNB480
GCR50
K/K

Biblioteka e videove

Roboti TPA

TPA Robot është një kompani teknologjike që fokusohet në Kërkim dhe Zhvillim dhe në prodhimin e aktivizuesve linearë.Ne kemi bashkëpunim të thelluar me më shumë se 40 kompani të listuara në të gjithë botën.Aktivizuesit tanë linearë dhe robotët kartezianë me portierë përdoren kryesisht në fotovoltaikë, energji diellore dhe montim panelesh.Trajtimi, industria gjysmëpërçuese, FPD, automatizimi mjekësor, matja me saktësi dhe fusha të tjera të automatizimit, ne jemi krenarë që jemi furnizuesi i preferuar i industrisë globale të automatizimit.

Biblioteka e videove 2
Biblioteka e videove 1
Biblioteka e videove 4
Biblioteka e videove 3
avantazh_1
-

Koha e themelimit

avantazh_2
-

Zona e fabrikës

avantazh_3
-

Qendrat e përpunimit

avantazh_4
-

Numri i punonjesve

avantazh_5
-

Certifikatat

QENDRA E PRODUKTIT

Motori linear me lëvizje direkte të serisë LNP

Motori linear me lëvizje direkte të serisë LNP

Cilindri elektrik me ngarkesë të lehtë të serisë ESR

Cilindri elektrik me ngarkesë të lehtë të serisë ESR

Aktivizues linearë me vidë hekurudhore të integruara të serisë GCR

Aktivizues linearë me vidë hekurudhore të integruara të serisë GCR

Motor rrotullues me drejtim të drejtpërdrejtë

Motor rrotullues me drejtim të drejtpërdrejtë

Robotët me një bosht të vetëm të serisë KSR/KNR

Robotët me një bosht të vetëm të serisë KSR/KNR

Aktivizuesit Linear Rack and Pinion Series HNT

Aktivizuesit Linear Rack and Pinion Series HNT

Aktivizues linear i lëvizjes së rripit të integruar të servo motorëve të serive OCB

Aktivizues linear i lëvizjes së rripit të integruar të servo motorëve të serive OCB

Aktivizues linear me vidhos me top të mbyllur të plotë të serisë HCR

Aktivizues linear me vidhos me top të mbyllur të plotë të serisë HCR

Si mund t'ju ndihmojmë?